Yves Saint Laurent-film L’amour fou dit najaar in bioscoop

Eens kijken, we hadden al Christian Dior, Chanel, Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, Valentino en Viktor & Rolf. Aan dat rijtje kunnen we dit najaar een nieuwe modefilm toevoegen. Vanaf 21 oktober verschijnt namelijk de film L’amour fou, over het leven van mode-ontwerper Yves Saint Laurent.

Bijzonder is dat de documentaire dit keer niet alleen op DVD verschijnt, maar ook in de bioscopen te zien zal zijn. L’Amour Fou zal de persoon Yves Saint Laurent laten zien en zijn succesverhaal beschrijven. Vanaf de eerste ontwerpwedstrijd die Yves won tot wereldwijde naamsbekendheid.

De documentaire duikt in het leven van Yves Saint Laurent en Pierre Bergé aan de hand van talloze authentieke beelden, ontroerende interviews en wervelende modeshows. De kijker leert bovendien de intimiteit kennen tussen Yves en Pierre, twee geliefden die onze wereld voorgoed hebben veranderd…

Lees ook:Veiling YSL levert negen miljoen op
Lees ook:Tom Ford hekelt Yves Saint Laurent
Lees ook:Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden
Lees ook:Marilyn Manson nieuw gezicht Saint Laurent Paris
Lees ook:Het leven van Yves Saint Laurent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>