Doutzen Kroes siert cover van Glamour’s september editie

glamour doutzen coverNa de documentaire van Vogue weten we het voor eens en voor altijd: de september editie is voor een blad de allerbelangrijkste. Niet alleen staat die editie vol met de nieuwste campagnes van alle grote modehuizen, tevens presenteren de bladen in dat nummer de trends voor het nieuwe seizoen.

Zo ook modetijdschrift  Glamour, dat sinds deze week met haar Grote Modenummer in de schappen ligt. Doutzen Kroes siert de cover en sprak uitvoerig met Glamour.

In het bijbehorende interview komt onder andere het onderwerp baby’s aan bod. Hoewel Doutzen daarin braaf antwoord dat het voor haar nog wat vroeg is voor kinderen (Doutzen: ‘Mijn moeder kreeg pas kinderen op haar dertigste dus ik heb nog even’), weten we inmiddels natuurlijk allemaal dat Doutzen al drie maanden zwanger is.

Behalve baby’s worden ook andere zaken besproken in het interview. Opvallend is bijvoorbeeld dat Doutzen zich fel uitspreekt tegen vrouwen die met de verkeerde mannen omgaan: ‘Ik heb nooit foute vriendjes gehad. Ik snap dat ook niet. Als je het nou niet ziet, oké. Maar als je het wel ziet en je laat het gebeuren? Onbegrijpelijk! Het is toch bizar dat Joran van der Sloot huwelijksaanzoeken krijgt? Vrouwen moeten op hun eigenwaarde letten. En vrouwen die teveel van hun lichaam laten zien, dat vind ik niet kunnen.’

Tevens verklapt Doutzen in het interview nog iets intiems aan Glamour: ‘Als ik geen flosdraad voorhanden heb, flos ik mijn tanden met mijn haar. Tanden moeten schoon zijn’, aldus Doutzen.

Verder in Glamour:

Team Peter Stigter onder de loep genomen door Fiona Hering

Patat en champagne met Umberto Tan

Zeven vrouwen uit de Nederlandse mode geïnterviewd

Het succes van enkele jonge, Nederlandse modellen

En heel veel najaarstrends!

Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger
Lees ook:Doutzen Kroes niet bang voor einde carrière
Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van zoon
Lees ook:Glamour’s december issue is uit!
Lees ook:Doutzen Kroes in voorjaarsmode special Britse Vogue

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doutzen Kroes siert cover van Glamour’s september editie

  1. Hassankhan

    Erg mooie cover en wat zijn haar foto’s mooi in de Cashmere collectie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>