Modefotograaf toont expositie ‘Fashionista’s’

CARLA BRUNI _2 -  Rohn Meijer - stefanel a[1].w'1990 carla BruniWie van mode houdt, moet binnenkort een (mid)dagje vrij maken om een bezoek te brengen aan de expositie ‘Fashionista’s’. Deze expositie van modefotograaf Rohn Meijer bevat talloze portretten van bekende en minder bekende modellen.

Zo fotografeerde hij onder andere Kate Moss, Helena Christensen, Claudia Schiffer, Carla Bruni en Naomi Campbell, maar toont hij ook een aantal foto’s die hij nam van mannelijke modellen.

In ieder geval is er genoeg te zien!

De expositie is van 26 juni – 28 augustus te zien in fotogalerie Eduard Planting in Amsterdam. Tijdens de Amsterdam Fashion Week is de galerie alle dagen geopend.

Over Rohn Meijer
De in Nederland geboren Rohn Meijer is een veelgevraagd modefotograaf. Een samenwerking met fotograaf Jan Francis introduceert hem in het begin van de jaren 80 in de wereld van mode en fotografie. Al snel ontstaat zijn passie voor backstage fotografie. Tot zijn eerste opdrachtgevers behoren Franco Moschino en Gianni Versace. In 2009 heeft hij voor Dsquared de zomercampagne gefotografeerd. Rohn Meijer maakt zowel modeseries als reisreportages. Zijn werk is te zien geweest in exposities in Europa en Amerika en is gepubliceerd in talrijke tijdschriften en fotoboeken.

Adres van de galerie:
Galerie Eduard Planting Fine Art Photographs
Eerste Bloemdwarsstraat 2 links in Amsterdam

Op de foto: Carla Bruni

Lees ook:Marilyn Monroe foto-expositie in Amsterdam
Lees ook:Collodium fotograaf Alex Timmermans exposeert in Amsterdam
Lees ook:Franse ELLE zet zwangere Carla Bruni op cover
Lees ook:Celebrity fotograaf Terry O’Neill opent expositie in Amsterdam
Lees ook:De meest chique vrouw van Frankrijk is … niet Carla Bruni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>