Vogue zoekt straatmode fotograaf voor blog!!!!

Een eigen blog bijhouden, is tegenwoordig a piece of cake. Een paar leuke foto’s van jezelf of anderen met leuke outfits plaatsen, no big deal. Maar kun jij je onderscheiden van andere bloggers en straatmodefotografen? Heb jij vaak net wat betere foto’s van mensen met een heel bijzondere stijl? Dan moet je nu je kans grijpen. Vogue is namelijk op zoek naar een nieuwe straatmode fotograaf voor haar website. Als ze bij Vogue vinden dat je talent hebt, krijg je je eigen pagina op Vogue.com…

Wat moet je doen?

Stuur vijf van je beste foto’s in van mensen die je op straat hebt gefotografeerd. Zorg ervoor dat je toestemming van die mensen hebt om hun foto’s online te plaatsen. Vul je persoonlijke gegevens in en je bent klaar. Dan is het afwachten tot Vogue haar winnaar/winnares heeft uitgekozen.

Een geweldige kans om aan de slag te kunnen bij de grootste modewebsite ter wereld, dachten wij zo!

Pak die kans dus!

Je hebt tot 31 juli de tijd.

Lees ook:Trend: Social Shopping
Lees ook:Win een designertrouwjurk van The Perfect Wedding
Lees ook:Benetton zoekt model voor herfst/winter campagne
Lees ook:Modelabel Cold Method zoekt mannelijke modellen
Lees ook:Rol als een celeb het vliegtuig uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>