Nederland heeft er een nieuwe topstylist bij

De afgelopen weken ging stylist Bastiaan van Schaik in het NET5 programma Stylist van de Sterren op zoek naar een nieuw stylingtalent. Dat talent heeft hij inmiddels gevonden. De 29-jarige Cemile is de nieuwe stylist van de sterren.

Als beloning voor het winnen van het programma mag Cemile Bastiaan van Schaik assisteren tijdens de aankomende Amsterdam Fashion Week. Ook krijgt ze een baan als stylist bij modekten Shoeby.

De finale van het programma ging tussen Joyce en Cemile. Tijdens hun laatste opdrachten moesten ze in Barcelona tegen elkaar strijden om de titel stylist van de sterren. Een van de opdrachten was het kleden van twee vrouwen volgens de stijl van Balenciaga of Balmain. Ook moesten de dames de styling verzorgen bij een zomerse fotoshoot voor het blad Grazia. Bij een andere opdracht moest DJ Isis gestijld worden. Zowel Cemile als Joyce deden het bij de opdrachten erg goed. Uiteindelijk kwam Cemile als beste uit de bus.

Jammer, vinden wij van Fashion.blog. Joyce was toch echt onze favoriet.

Lees ook:Stylist van de Sterren: Word jij de Rachel Zoe van Nederland?
Lees ook:Bastiaan van Schaik weg bij Jackie
Lees ook:Bastiaan van Schaik is nieuwe hoofdredacteur Jackie
Lees ook:Grazia toont key-items voor de zomer
Lees ook:Bastiaan van Schaik weg bij glossy AvantGarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>