Stefano Pilati weg bij Yves Saint Laurent?

Yves Saint Lauren 2010 fallAfgelopen week werd het Metropolitan Opera Gala gehouden, het grootste evenement in de Verenigde Staten dat gesponsord wordt door Yves Saint Laurent. En hoewel het Franse modehuis het gala sponsort, was hoofdontwerper van YSL Stefano Pilati nergens te bekennen. Andere jaren verscheen hij samen met hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, op het feest, maar dit jaar liet hij het afweten.

Volgens een woordvoerder van YSL was de ontwerper druk met zijn nieuwe collectie en de aankomende advertentiecampagne. Toch wordt er beweerd dat Pilati het modehuis op korte termijn wel eens zou kunnen verlaten. Het gaat namelijk slecht met de verkoopcijfers van YSL en er schijnt zelfs al gezocht te worden naar een opvolger voor Pilati.

De kleding mag dan slecht verkopen, de modecritici waren zeer te spreken over Pilati’s laatste (herfst/winter) collectie. Laten we dus maar hopen dat dit nieuws enkel een gerucht betreft.

Stefano Pilati ging in 2004 voor het eerst aan de slag bij Yves Saint Laurent. Hij volgde Tom Ford op als hoofdontwerper van het modehuis.

Klik hier voor de allernieuwste (herfst/winter 2010/2011) Yves Saint Laurent collectie.

Bron: styleite.com & Peter Stigter

Lees ook:Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden
Lees ook:Marilyn Manson nieuw gezicht Saint Laurent Paris
Lees ook:Yves Saint Laurent wordt Saint Laurent Paris
Lees ook:Yummy mummy Christy Turlington voor Yves Saint Laurent
Lees ook:Veiling YSL levert negen miljoen op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>