De ideale jeans finder: www.ilovejeans.com

De speurtocht naar de ideale jeans is vaak lang, hard en vermoeiend. Eindeloos pas je broeken aan, maar die ene -die je er fantastisch uit laat zien- zit er niet bij. Goddank heb ik nu een Britse site ontdekt, waardoor dit soort zoektochten straks tot het verleden behoren: www.ilovejeans.com/. Zo kun je, door middel van het invoeren van de tabellen, je ideale jeans vinden. Maar eerst kun je ook je lichaamsfiguur bepalen door een test in te vullen.

Aan de hand van de test lees je in het resultaat wat je moet zoeken in een goede spijkerbroek én welke merken voor jou geschikt zijn. En die merken gaan van Seven for All Mankind tot Diesel.

Ik heb zelf natuurlijk ook de test gedaan en mij werd geadviseerd het te zoeken in merken als Warehouse, Juicy Couture, James, Earl en Diesel. Nu alleen mijn lichaamstype en de merken in de tabellen invoeren en ik weet nu precies welke modellen en maten ik moet hebben. Dus meiden, weet U het niet meer? www.ilovejeans.com is the solution.

(bron: www.ilovejeans.com / www.handbag.com)

Lees ook:Stormloop Diesel Store Amsterdam
Lees ook:Fashion Flashback: Diesel Kid is geen kind meer
Lees ook:LaDress helpt je de ideale jurk vinden
Lees ook:Diesel-advertentie weer eens in de ban gedaan…
Lees ook:Anouk Smulders bevalt van dochter én zwangerschapsjeans

1 Reacties // Reageer

One thought on “De ideale jeans finder: www.ilovejeans.com

  1. Liz

    Woeha! Eindelijk! En ik al jaren rokjes en jurkjes dragen omdat er geen normale broek te vinden was. Op naar Diesel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>