Nieuwe webshop voor tassen: MyNewBag.nl

Sinds 16 maart is Nederland een tassenwebshop rijker. Eline Sweers richtte in november 2009 My New Bag op, waarvan onlangs de bijbehorende webshop werd gelanceerd.

Het idee voor de webshop kwam volgens Eline voort uit haar eigen tassenverslaving. Ze was zelf geobsedeerd door tassen in alle soorten en maten, maar aangezien de bijbehorende prijzen iets minder leuk waren, besloot ze zelf een webshop voor tassen op te richten. Zo kon ze betaalbare tassen aanbieden aan een brede doelgroep.

Zo gezegd zo gedaan…

Inmiddels is de website online en kunnen bezoekers daar al een ruim assortiment aan tassen vinden. Deze variëren van imitatieleer tot echt leer en zelfs de dure merken zijn bij Mynewbag verkrijgbaar. De tassen koopt Eline in via een groothandel in Nederland of ze koopt ze in Italië of China. Eline’s doelgroep bestaat uit meiden/vrouwen vanaf 15 jaar. ‘Dan beginnen de meeste meisjes met het kopen van tassen.’

De website, gemaakt door een echte webdesigner, ziet er strak uit en Eline vindt het heerlijk om alles zelf te regelen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends bezoekt ze modebeurzen en reist ze af naar de belangrijke modesteden. Bij Mynewbag vind je dus de hipste tassen voor een leuk prijsje.

Lees ook:Eerste webshop en magazine voor getinte vrouwen
Lees ook:De man en zijn ondergoed….
Lees ook:Monique Collignon lanceert webshop met duurzame collectie
Lees ook:Little Stylist: webshop voor piepjonge mode-ontwerpsters
Lees ook:Nieuwe webshop Hellobuybye: elke dag een ander product

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>