Cindy Crawford komt met sieradenlijn geïnspireerd door henna

cindyHoewel we de laatste jaren meer van haar collega modellen van het eerste uur – Naomi Campbell en Tyra Banks – horen, zit Cindy Crawford (44) zelf ook niet bepaald stil. Ze staat deze maand op de cover van Harper’s Bazaar en zal binnenkort een sieradenlijn lanceren, genaamd One Kiss.

Crawford zal de sieradenlijn in samenwerking met J.C. Penney uitbrengen. De lijn zal bestaan uit 45 verschillende items, waaronder kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Volgens de directeur van Penney is Crawford erg betrokken bij het hele proces. ‘ Ze kijkt echt vanuit het standpunt van de klant. Alle items uit de collectie zou Cindy zelf ook dragen.’

De collectie is geinspireerd door henna; alle items worden dan ook voorzien van een henna symbool dat kussen betekent. ‘Het is niet alleen iets voor geliefdes, het is een teken van universele liefde’, aldus Cindy Crawford. Penney is dan ook van plan de sieraden vooral te promoten rond Moederdag.

Het is de tweede keer dat Cindy Crawford met Penney samenwerkt. Eerder bracht ze samen met het merk een collectie meubels en accessoires op de markt.

De One Kiss collectie is vanaf april verkrijgbaar.

Bron bericht: WWD

Bron foto: Allure magazine


Lees ook:Cindy Crawford kiest schoenen voor Van Haren
Lees ook:Cindy Crawford wederom het gezicht van VanHaren
Lees ook:Vogue lanceert Collector’s Issue met Lara Stone door fotograaf Peter Lindbergh
Lees ook:Kim Kardashian lanceert sieradenlijn
Lees ook:Halle Berry in zee met schoenketen vanHaren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>