Scarlett Johansson siert cover nieuwe Esquire

scarlettdefScarlett Johansson siert de cover van de nieuwste Esquire (januari 2010), waarin aandacht wordt besteed aan de mooiste actrices ooit. Esquire telt af van 42 naar 1 en laat onder andere Gong Li, Eva Mendes en Sophia Loren de revue passeren.

Verder wordt in deze Esquire dj Joost van Bellen (wist je dat hij muziek produceert voor fashion shows?) langs de mannenmeetlat gelegd, wat grappige en onthullende citaten oplevert. Ook blikt Esquire terug op de verkiezing van de Best Geklede Man van 2009 en kunnen we lezen dat denim deze zomer het straatbeeld gaat bepalen.

Tevens zien we enkele acteurs, die op het punt staan om door te breken, in een sexy fotoshoot en vertelt de creative directeur van modelabel Kenzo over zijn toekomstplannen met het merk.

Terwijl Johan Derksen het heeft over de lengte van zijn haar, lucht Hugo Borst zijn hart over schaamhaar.
Maar het allerleukst is toch wel de column van hoofdredactrice van Elle, Cécile Narinx, die voor de kerst op zoek ging naar een vest voor haar man…

Op de foto: de januari editie van 2010 van Esquire.

Lees ook:Kenzo viert 40-jarig bestaan met speciale collectie
Lees ook:Kenzo ontwerpt schoenencollectie voor Vans
Lees ook:Kim Kardashian in sexy badpak op cover Esquire
Lees ook:DJ Tiesto model voor Guess
Lees ook:Marc Jacobs over de najaarscampagne van Louis Vuitton – video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>