Tassenlabel Ignoor viert vijfjarig bestaan met speciale collectie

Celebration_purple2Vijf jaar geleden startte ontwerpster Noor Wentholt het tassenmerk Ignoor. Om het vijfjarig bestaan van dit merk te vieren, wordt er een speciale Celebration-collectie op de markt gebracht. Deze kleurrijke collectie bestaat uit leren tassen, riemen en armbanden in de kleuren koraalrood, dieppaars en mosterdgeel en zal begin 2010 verkrijgbaar zijn via de webwinkel van Ignoor.

De overige Ignoor-collecties zijn inmiddels verkrijgbaar in winkels in Nederland, België en Japan. Ook neemt Ignoor, samen met andere opkomende Nederlandse labels zoals And Beyond, Daryl van Wouw en Mada van Gaans, deel aan het RedLight Fashion project van de gemeente Amsterdam. Dit project helpt jonge labels met het creëren van meer (internationale) media-aandacht doordat de ontwerpers kunnen wonen en werken midden in de bruisende rosse buurt van Amsterdam.

De familie Wentholt zit al sinds 1785 in het looiers- en lederwarenvak. Noor Wentholt houdt met haar tassen- en accessoirecollecties de familietraditie dus in stand. 

Op de foto: één van de ontwerpen uit de Celebration-collectie.

Lees ook:Dutch fashion op de Amsterdamse wallen
Lees ook:Nederlands Design bij de ’1-day-shop’.
Lees ook:Daryl van Wouw bij Dressesonly.nl
Lees ook:Eendagsshop biedt keuze uit grote modelabels
Lees ook:Programma Amsterdam Fashion Week bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>