Met fashion.blog naar exlusief Guess feest!

Guess2Guess Watches bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit in stijl. Naast de lancering van een speciale Anniversary-collectie, organiseert het merk op donderdag 10 december een feestelijk evenement in samenwerking met de Bijenkorf in Amsterdam. Bovendien geeft Guess op vrijdag 11 december een groot jubileumfeest waar je via fashion.blog naartoe kunt.

Op donderdag 10 december start het Guess feest in de Bijenkorf in Amsterdam. De eerste vijftig bezoekers die in Guess-stijl (met bijvoorbeeld een tas of kleding van Guess) naar het evenement komen, krijgen een horloge cadeau. Maar er is meer…

Kaarten winnen!
Op vrijdag 11 december geeft Guess ter ere van haar 25-jarig bestaan een groot feest in de Homeboxx in Nieuwegein. Een te gekke line-up, van 20.00 uur tot 01.30 uur, met onder andere DJ’s Lasgo, Ref  ’n Ross en afsluiter Sunnery James & Ryan Marciano. Compleet met lasershow wordt het gegarandeerd een groot feest in glamorous Guess-stijl.

Fashion.blog mag 25×2 kaarten weggeven.
Wil jij hierbij zijn?
Mail dan je naam, adresgegevens én telefoonnummer naar: [email protected]

De winnaars krijgen zo spoedig mogelijk bericht.

Lees ook:Sunnery James en Ryan Marciano gekleed door Jan Boelo
Lees ook:DJ Tiesto model voor Guess
Lees ook:GUESS Originals x A$AP Rocky
Lees ook:Guess werkt samen met top fashion bloggers
Lees ook:Bling-horloges vieren jubileum

1 Reacties // Reageer

One thought on “Met fashion.blog naar exlusief Guess feest!

  1. debbiestraaten

    jammer dta het allen in Amsterdam was :( waarom niet op andere locaties? omdat ik er niet bij kon zijn heb ik voor kerst maar een guess horloge gevraagd, en gekregen :) deze heb ik http://www.watchdeluxe.nl/horloges/guess.html. Mooi zilver, simpel en past overal bij.
    maar…ik had liever het horloge gratis gekregen van Guess natuurlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>