XOXOshop maakt gelukkig met handgemaakte armbanden

Fashion.blog.nl mocht van de nieuwe webwinkel XOXOshop twee handgemaakte kralenarmbandjes weggeven. Twee websitebezoekers kunnen dus met een goudkleurig sieraad aan de pols aan feestmaand december beginnen!

Zeepkettingen zijn sieraden met verschillende soorten kralen en hangers, waartussen stukjes geurende zeep zijn verwerkt. De Nederlandse webwinkel XOXOshop verkoopt liefdevol gemaakte exemplaren van Dooor. Dit sieradenlabel staat bekend om zijn kettingen van houten en glazen kralen die worden voorzien van satijnen lint en een geluksbedeltje. Bij een zeepketting, die je aan het satijnen bandje overal in huis kunt ophangen, zitten daar dus stukjes zeep tussen.

De merknaam Dooor was het juiste antwoord op de prijsvraag die Fashion.blog.nl in samenwerking met XOXOshop organiseerde. Ramona Hoogeveen en Ria van Oosten wisten het antwoord op de vraag van welk label XOXOshop zeepkettingen verkoopt. Zij winnen ieder een goudkleurig kralenarmbandje uit de eigen collectie van XOXOshop.

Voor iedereen die voor de decembermaand ook wel zo’n feestelijk sieraad in huis wil hebben, heeft de webwinkel een bijzondere collectie oorbellen, kettingen en armbandjes die door oprichtsters Maaike en Priscilla zelf ontworpen zijn. De sieraden zijn handgemaakt van ambachtelijke kralen en geschikt voor uiteenlopende (altijd feestelijke!) gelegenheden.

Op de foto: Ketting Maria van XOXOshop

Lees ook:Win een feestelijk armbandje van XOXO shop
Lees ook:10% korting op alle accessoires uit de Xoxoshop
Lees ook:Win een JWLZ armband die geluk brengt
Lees ook:Ook mannen mogen opvallen met een trendy accessoire (+ korting!)
Lees ook:TEKST- EN FOTOSIERADEN ALS PERSOONLIJK EN BIJZONDER GESCHENK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>