Sylvana Simons gaat voor Coolcat

Ter ere van het dertigjarige bestaan van Coolcat, organiseerde de Nederlandse streetwearketen een danswedstrijd. Sylvana Simons en haar vriend, Coolcat-oprichter Roland Kahn, reikten tijdens de finale in Amsterdam de hoofdprijzen uit.

Wie: Sylvana Simons en haar vriend, Coolcat-oprichter Roland Kahn, reikten op 11 november 2009 de finaleprijzen uit van de Coolcat Dance battle.
Wat: Ter ere van het dertigjarige bestaan van Coolcat organiseerde de Nederlandse winkelketen een dance event. Natuurlijk was de wedstrijd in stijl met de streetwear die kenmerkend is voor het stoere merk.
Waar: Op 11 november namen finalisten, die door websitebezoekers waren geselecteerd op basis van de filmpjes met hun stunts die te zien waren op de website van Coolcat, het in de winkel aan de Amsterdamse Nieuwendijk tegen elkaar op.

Waarom: De vier winnaars – in de categorieën house, no style en hip hop – winnen een eigen videoclip, die wordt geschoten door een bekende regisseur. Ik ben benieuwd naar de kleding waar de dansers dan in verschijnen!

Weetje: Op de website van Coolcat staan allerlei stoere dance video’s, die inspiratie bieden om onmiddellijk de danskleren aan te trekken!

Op de foto: Drie winnaars van de Coolcat Dance Battle (foto Pieter Jansen)

Lees ook:Coolcat viert verjaardag met danswedstrijd
Lees ook:CoolCat zet zich in voor Dance4life
Lees ook:Nederlandse fashion bloggers ontwerpen unieke limited edition collectie voor CoolCat
Lees ook:Raf Simons naar Dior
Lees ook:Welke meiden hebben het meeste stijlgevoel van Nederland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>