John Galliano's kerstboom is ijsblauw

galliano2Van ontwerper John Galliano zijn we gewend dat hij zo nu en dan van de geijkte paden afwijkt. Dat hij een kerstboom heeft ontworpen voor het Londense Claridge hotel is dan ook geen verrassing. Bijzonder is wel dat de kerstboom ijsblauw zal zijn in plaats van groen. Verder heeft de boom nauwelijks overeenkomsten met de kerstboom zoals we die kennen. Het is geen denneboom, maar een eenvoudige boom met vrij weinig bladeren. De bladeren zullen glinsterend zijn en er zullen zilveren, witte en blauwe orchideeën aan de boom hangen, zo zagen we op de schets die onlangs werd vrijgegeven.

Het is de eerste keer dat het Claridge hotel voor zijn kerstboom samenwerkt met een mode-ontwerper. Hoe de Galliano’s kerstboom er uiteindelijk uit komt te zien, is niet zeker. Op 1 december zal de boom officieel aan het publiek worden getoond.

Hieronder de schets van de kerstboom van Galliano.
Galliano

Bron foto Galliano: Frankrijk.blog.nl
Bron schets kerstboom: stylecasters.com

Lees ook:John Galliano kerstboom voor Claridge in teken van onderwaterwereld
Lees ook:Een zonnebril van John Galliano
Lees ook:Ontwerper John Galliano ontslagen bij Dior
Lees ook:Galliano naar Hollywood
Lees ook:De beste collecties van de Parijse modeweek: John Galliano

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>