Eindeloos veel trenchcoats bij Burberry

Burberry beheerst de kunst om de ideale trenchcoat te ontwerpen. Dat blijkt wel weer uit de nieuwe website over de klassieke jas.

Scott Shuman (beter bekend als The Sartorialist) maakte speciaal voor de nieuwe website van Burberry foto’s van trenchcoats. Hij geeft daarmee de aftrap voor een nieuw webinitiatief van het Britse modehuis. Op Theartofthetrench.com kan je eindeloos veel foto’s vinden van de klassieke jas, die Burberrry sinds 1910 op de markt brengt.

Het idee is dat iedereen foto’s van zichzelf in een trenchcoat naar Burberry kan sturen, die een selectie van de favorieten plaats op de website. Daarnaast laat de firma een aantal series foto’s maken door bekende fotografen.

Het is duidelijk: Burberry is dol op de trenchcoat – of die nu uitgevoerd is in de klassieke ruit, het Burberrybeige of in altijd classy marineblauw. In de campagne voor de najaarscollectie van 2009 draagt Emma Watson dan ook nadrukkelijk een … trenchcoat.

Op de foto: Emma Watson in de najaarscampagne 2009 van Burberry

Lees ook:Burberry ontslaat Emma Watson als gezicht van het modehuis
Lees ook:Emma Watson op de ontwerptour
Lees ook:Emma Watson samen met broer in campagne Burberry 2010
Lees ook:Burberry keert terug naar huis
Lees ook:Is Emma Watson hét nieuwe stijlicoon?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>