Van een 2toolate kan je er nooit genoeg hebben

Vrouwen weten dat je van schoenen, tassen en accessoires nooit genoeg kunt hebben. Dat geldt zeker ook voor de 2toolate: betaalbare horloges waarvan je vijftien kleuren kunt verzamelen. Fashion.blog.nl mocht een exemplaar weggeven en weet zeker dat er een nieuwe verslaving is gecreëerd.

De 2toolate is een unisex horloge waarmee je in een handomdraai je outfit net dat beetje extra geeft. Je kunt een kleur kiezen die lekker contrasteert met je kleding, of gewoon een viertal verschillend gekleurde horloges om je pols schuiven. In beide gevallen zijn de Italiaanse horloges, die nu ook in glow in the dark-variant verkrijgbaar zijn, verslavend…

Fashion.blog.nl mocht een 2toolate weggeven en vreest dus dat ze Sebastiaan Zuiderduin aan een nieuwe verslaving heeft geholpen. Gelukkig kosten de horloges maar 18 euro…

Op de foto: Een aantal kleuren van de 2toolate

Lees ook:Unisex horloges zijn wél sexy
Lees ook:TooLate Watches: de kleurrijkste horloges
Lees ook:Win kleurrijke designhorloges bij Fashion.blog.nl
Lees ook:De drie mooiste riemen van Mooieriemen.nl
Lees ook:Nieuwe online sneakerwinkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>