Schoenen voor de herfst hoeven geen laars te zijn

Volgens de officiële cijfers is de herfst in zicht. Typisch het moment om aan lekkere laarzen te gaan denken. Maar pittige Mary Janes zijn natuurlijk ook een optie.

De herfst betekent voor menig Nederland bladeren schoppen in het bos en met warme chocolademelk voor de tv hangen. Maar ook in het stormachtige najaarsseizoen kan je er stijlvol bijlopen. Bijvoorbeeld op de comfortabele, handcrafted schoenen van Duo.

In de wintercollectie van webshop Duo staan laarzen op de voorgrond, maar kan je ook klassieke ballerina’s en hooggehakte schoenen vinden. Zo combineert de Cecile, een Mary Jane met kloeke hak, lakleer met suede. In kleuren zoals rood en paars is de puntige schoen met het klassieke riempje om de wreef een oppepper voor je herfstoutfit. En in zwart geeft de schoen juist een zakelijke look.

Duo staat bekend om laarzen in verschillende kuitmaten en voorzien van binnenzolen die het lopen op hakken zo comfortabel mogelijk maken. Ook de schoenen van het Nederlandse merk zijn maatwerk: ze zijn verkrijgbaar in 5 wijdtematen en je kunt er telefonisch pasadvies over inwinnen.

Op de foto: Schoenen uit de wintercollectie 2009 van Duo

Lees ook:De Western laars in een modieus jasje
Lees ook:Paars is dé winterkleur voor een fashion statement
Lees ook:How to wear: de mannenschoen
Lees ook:Win je zelf ontworpen Nikes
Lees ook:Mode of misser: Blauw, bruin, zwart …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>