Supershopping bij de Mode Marché

Vergeet outlet shopping en de seizoensopruiming van de winkelketens. Met een sample sale krijg je unieke items voor een spotprijsje. De Rotterdamse Mode Marché is op 28 augustus een toonbeeld van sample sale deluxe.

Jan Taminiau, Madé, Der Kommissar, Rianne de Witte, Emily Hermans en nog zo’n dertig modeontwerpers verkopen op 28 augustus 2009 tijdens de Rotterdamse Mode Marché hun sample collections. De koopavond, die van 18 tot 22 uur duurt, biedt fashionista’s de mogelijkheid om unieke stukken en items uit vorige collecties te kopen voor afbraakprijzen.

Het leuke aan de Mode Marché in Rotterdam, die dit keer voor de zesde keer plaatsvindt, is dat het feestelijke evenement meer is dan een hysterische sale. In het Nederlands Architectuur Instituut is ook een catwalk waarop onder andere outfits van Elsien Gringhuis en And Beyond voorbij komen. Ook zijn er live muziek, videopresentaties en verrassingen.

Kan je er 28 augustus niet bij zijn? Dan is er hoop, want later dit jaar komen er ook online Mode Marchés!

Op de foto: Logo van de Mode Marché op 28 augustus 2009

Lees ook:MODE MARCHÉ 7 OP AMSTERDAM INTERNATIONAL FASHION WEEK
Lees ook:Tweede Mode Marché Rotterdam voer voor hongerige fashionista’s
Lees ook:Manic Monday op ModeMusthaves.com
Lees ook:Exclusieve sample sale voor alle fashionista’s bij Jade labels
Lees ook:Zoe Karssen sample sale – 28 en 29 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>