Nieuwe marktplaats met mode

De nieuwe website Zold.nl brengt tweedehands naar een hoger plan. Voor kopers én verkopers van vintage fashion.

Dat tweedehands niet altijd goedkoop is, wordt maar weer eens bewezen door de collectie van Zold.nl. Op de nieuwe website met recycle design vind je kleding, schoenen en accessoires van Jimmy Choo, Prada, Alexander McQueen, Dolce & Gabanna en Chloé. De prijzen liggen tussen de 400 en 1500 euro.

De producten die op Zold.nl worden aangeboden, zijn dan ook van goede kwaliteit en in goede staat. En met een beetje geluk vind je er zelfs nieuwe modellen – niet alleen van kleding, tassen en schoenen, maar ook van meubels.

Zold.nl komt bij verkopers thuis om spullen uit te zoeken en op te halen. De organisatie zet de tweedehandsjes vervolgens in een showroom en adverteert er mee op websites zoals Marktplaats.nl en Designer-vintage.nl.

Voor verkopers is Zold.nl een handige dienstverlener. In ruil voor de afhandeling van de verkoop, vraagt de website een deel van de opbrengst. Spullen die niet worden verkocht, kan je weer komen ophalen, of doneren aan een goed doel (waaronder de Amsterdamse Voedselbank en Orange Babies).

Voor koopjesjagers is Zold.nl natuurlijk ook een uitkomst. Je kunt op donderdag, vrijdag of zaterdag een kijkje nemen in de showroom. Een deel van de collectie is ook te zien op de website. Daarnaast adverteert Zold.nl op sites met tweedehands high end mode en kinderkleding. En steeds geldt: hoe langer een product te koop staat, hoe goedkoper het wordt. Zo wordt die Chloe handtas of Jenny Packhamjurk misschien toch nog wel bereikbaar.

Op de foto: Impressie van de website Zold.nl

Lees ook:Marktplaats voor posh swaps en nieuwe tweedehands creaties
Lees ook:Must-see: vintage webshop Soupjurk.nl
Lees ook:BN’ers doneren vintage voor een goed doel
Lees ook:Tupperwareparty met tweedehands schoenen
Lees ook:Website die must-haves van andere sites verzamelt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe marktplaats met mode

  1. Sacha

    Wow, mooie site. Ik hoop dat de Eames Lounge Chair er snel (weer) op komt en dat niemand hem wil kopen…behalve ik ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>