G-Star steunt modeblogs

Tijdschrift Dazed & Confused en jeansmerk G-Star organiseren een blogwedstrijd. Vijftien modeblogs zijn genomineerd voor de Dazed Raw Blog Award.

Mode, muziek, kunst en fotografie zijn dankbare onderwerpen voor blogs. Tijdschrift Dazed & Confused, dat helemaal draait om deze vier onderwerpen, steekt bloggers een hart onder de riem met een heuse blogprijs. In samenwerking met jeansgigant G-Star maken vijftien modeblogs kans op een Dazed Raw Blog Award. Ook in de categorieën muziek, kunst en fotografie zijn steeds vijftien kandidaten.

De vijftien (begrijpelijkerwijs Engelstalige) modeblogs die meedingen naar de blogprijs zijn geselecteerd door een professionele jury. Maar iedere internetter kan nu – tot 31 augustus 2009 – een stem uitbrengen op de blog die volgens hem of haar zou moeten winnen. De winnaars worden in oktober bekend gemaakt in de online editie van Dazed & Confused.

Op de foto: Logo van de Dazed Raw Blog Awards

Lees ook:Lisanne de Jong in kleurrijke internationale editorial
Lees ook:Beyoncé met ijsco op cover Dazed & Confused
Lees ook:Nikes & Nudity op cover Dazed & Confused
Lees ook:Win een reis naar Shanghai met Triumph
Lees ook:OPROEP: De impact van modeblogs

1 Reacties // Reageer

One thought on “G-Star steunt modeblogs

  1. Rosita Textilia

    Jammer dat mijn favoriete blog Denimology er niet tussen staat. Maar die van de Zweedse Elinka is ook superleuk! Jammer dat ik geen Zweeds kan lezen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>