Nieuwe winkel en glossy voor Noppies

Aanstaande moeders hebben er een nieuwe inspiratiebron voor modieuze zwangerschapskleding bij: een Noppieswinkel in Amsterdam. Tegelijkertijd met de opening van de winkel lanceerde het Nederlandse label een eigen glossy.

De nieuwe winkel van Noppies aan de Amsterdamse Nassaukade heeft drie etages, waar alle collecties van de maker van zwangerschapsmode verkrijgbaar zijn. De brandstore is de vijfde in Nederland: eerder openden al winkels in Amstelveen, Rotterdam, Enschede en Veenendaal.

Noppies opende in juli 2009 niet alleen een nieuwe winkel, maar lanceerde ook een eigen glossy. Het tijdschrift, dat verkrijgbaar is bij de verkooppunten van Noppies, verschijnt twee keer per jaar en bevat onder andere interviews en shoppingtips. In de eerste editie komt natuurlijk Anouk Smulders aan het woord. Haar denimcollectie voor Noppies verscheen eerder dit jaar in de schappen.

Op de foto: Jeans in de Noppieswinkel in Amsterdam

Lees ook:SuperTrash opent nieuwe winkels in New York en Londen
Lees ook:Modelabel Expresso komt met eigen tijdschrift
Lees ook:Topshop is aan het pieken
Lees ook:Anouk Smulders bevalt van dochter én zwangerschapsjeans
Lees ook:NRC media lanceert high-end glossy DeLuxe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>