Veel BN’ers bij presentatie van nieuwe collectie LaDress

BN’ers zoals Bastiaan van Schaik, Maik de Boer, Leco Zadelhoff, Jan de Bouvrie, Micky Hoogendijk en Thijs Willekes zagen op 16 juni 2009 de nieuwe collectie van LaDress. Ze zagen in een tuin aan de Amsterdamse Keizersgracht de nieuwe lijn ‘jurkjes waar iedere vrouw stiekem naar op zoek is’.

Het kan opvallend genoemd worden dat Micky Hoogendijk bij de perspresentatie van LaDress aanwezig was. Volgens de Privé krijgt de nieuwe liefde van Adam Curry in het openbaar bedreigingen en scheldpartijen voor de kiezen.

Maar het zal fashionista’s niet verbazen dat de vrouw die volgens Privé de meest gehate vrouw van Nederland is bij de modeshow van LaDress verscheen. De nieuwe jurken van LaDress – waaronder een zwarte leren en een veelkleurige halter – zijn blijkens een video van de show namelijk wel heel erg mooi….

Op de foto: Penelope, de favoriete nieuwe jurk van LaDress ontwerpster Simone van Trojen

Lees ook:Cartier’s Sterrentas
Lees ook:Nu ook broeken van LaDress
Lees ook:Feestjurken van LaDress
Lees ook:LaDress helpt je de ideale jurk vinden
Lees ook:LaDress opent de Amsterdamse beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>