Geshopt: Beschaafde badpakken

Ik ben blij met de strandmode van deze zomer. Vooral omdat er bikini’s en badpakken zijn waar je je ook zonder Brazilian in kunt vertonen.

Er zijn tijden geweest dat de bikinibroekjes errug mini waren. Niet alleen op zonovergoten Braziliaanse stranden maar ook op het gemiddelde Zandvoortse terras. Dat maakte de jaarlijkse aankoop van een beachoutfit voor mij geen pretje. Maar dit jaar is alles anders. De strandmode is elegant en vrouwelijk, maar niet té bloot.

De bikini’s van Boss Black zijn bijvoorbeeld opvallend beschaafd en ingetogen. Model Fosette bestaat uit een donkergroen heupslipje met een beige/witte haltertop. Heel wat anders dan de stereotype tropische prints die het gemiddelde badpak sieren, maar wel zo subtiel.

Ook Marc O’Polo heeft verschillende bikini’s met tamelijk degelijke broekjes. Maar hier maken de vrolijke prints (waaronder een gewaagde combi van rode, oranje en roze bloemen) dat je er absoluut niet als een muurbloempje bijloopt.

Ook van Nederlandse bodem is Cyell, dat deze zomer veel felgekleurde beachwear in de collectie heeft. Dankzij de bad- en lingeriemodespecialist kan je in 2009 zónder hangborsten het strand op. De bovenstukjes zijn namelijk beschikbaar in cupmaten A tot en met F. De setjes met Hawaï-achtige prints en stippeltjesmotieven zien er dus niet alleen leuk uit, maar zorgen ook nog eens dat je er op je best uitziet.

Op de foto: Bikini uit de zomercollectie van Cyell

Lees ook:En nog een WK bikini…
Lees ook:Happy herfst met Daite
Lees ook:De badmode trends voor de zomer van 2013
Lees ook:Primark toont gevarieerde badmode voor zomer 2014
Lees ook:Hip of hype: Bikini van jeansstof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>