Met je maatpak onder de douche

Och,och,och die Japanners toch weer. Eerst komen ze met designluiers voor volwassen en nu met een maatpak die je niet naar de stomerij hoeft te brengen als ‘ie vies is, maar die je gewoon even onder de douche hangt. Besproei de Shower Clean Suit twee à drie minuten met 40°C warm water en voila! Man kan de was doen…. 

Wij hebben op kantoor smakelijk gelachen om dit nieuwtje. Kom op zeg, je gaat toch niet met je dure pak onder de douche staan?  En eventuele hardnekkige vlekken zou je volgens de fabrikant gewoon te lijf kunnen gaan met douchegel. Yeah Right!

Wat je verder nog moet doen? Het pak even 2 uur lang laten uitdruppen en daarna laten drogen in een verluchte ruimte. Zes uurtjes later is je pak weer brandschoon en kun je hem zo weer aan. Strijken is niet eens nodig, want de extra behandeling met het aminozuur L-cysteïne voorkomt kreukels.
 
Waarom je met dit pak wel onder de douche zou kunnen gaan staan en met een ander pak niet zit ‘m in het volgende. Het geheim van de Shower Clean Suit is een mengeling van wol en wateroplosbare vezels. Na de confectie wordt het hele pak in de fabriek in water ondergedompeld, waardoor de vezels verdwijnen. Die laten kleine gaatjes in de wol achter, waar het water doorheen stroomt dat op zijn weg alle vuil meeneemt.

Wat kost ‘t? Voor €300 heb je een maatpak. Of het ooit in Europa te koop zal zijn is niet bekend.

Bekijk hier het reclamefilmpje:

Lees ook:Over-knee laarzen: ja of nee?
Lees ook:Column: Na zonneschijn komt de regenjas
Lees ook:Fashion fact: Overheid gaat aan de ecomode
Lees ook:Stijlvol onder water
Lees ook:FIJI PREMIUM WATER NU OOK IN NEDERLAND

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>