WINNEN: een T-shirt van Y.C.Clothing

Uitgekeken op alle commerciële shirtjes van de grote winkelketens? Stap dan eens naar binnen bij Y.C. Clothing.  Een Amsterdams kledinglabel opgericht door de Fietsfabriek. Ze hebben geen vaste designer maar ontwerpen alles zelf. De collectie bestaat uit opvallende basic hooded sweaters en t-shirts met grafische prints.

 

Wellicht heb je al eens een ontwerp van Y.C. Clothing voorbij zien komen, want veel tv-persoonlijkheden dragen ze. Denk aan Valerio, Carolien Spoor (gtst) en Ramiro uit Project Catwalk.  En ook stonden ze dit jaar tijdens de fashionweek op Streetlab. Leuk aan het label is dat iedere creatieveling zijn ideeën mag inleveren voor een bepaalde print of ontwerp. Vinden ze het leuk? Dan wordt jouw idee ook daadwerkelijk in productie gebracht.

Paspop contest

Op 1 december organiseert Y.C.Cloting een paspop competitie. De opdracht is luid en duidelijk: blijf zolang mogelijk in de etalage van de winkel staan, gekleed in een Y.C. setje. Juryleden Ramiro en Carolien Spoor bepalen wie de winnaar is en naar huis gaat met de kleding. ( De winkel zit aan de Eerste Jacob van Campenstraat)

Geen zin om in de etalage te gaan staan, maar wil je wel een Y.C. T-shirt  winnen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en maak kans op een shirt in maat M.

Lees ook:Sinterklaas winactie: win €100,- Zalando shoptegoed
Lees ook:Bloemenshow bij Macy’s
Lees ook:Kerstkaarten met een modetintje
Lees ook:Maak kans op een HP Laptop!
Lees ook:H&M introduceert digitale paspop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>