Viktor & Rolf zijn boos

op Jort Kelder en Judith Osborn. Tijdens de Amsterdam Fashion Week verschenen Jort Kelder en Mischa van de Woestijne, adjunct-hoofdredacteur van Quote, tijdens de schow van Judith Osborn, verkleed als Viktor & Rolf op de catwalk. En dat wordt ze niet in dank afgenomen….

V&R overwegen zelfs een rechtszaak. Op de weblog van Jort Kelder is woensdag de brief van de advocate van het duo te zien. Zo willen zij onder andere dat Osborn en Quote een rectificatie plaatsen en filmpjes op de site van Quote verwijderen, zo meldt Nu.nl.

Kom op zeg mannen, als je een bekende kop hebt, is de kans op dit soort acties nou eenmaal groot. En dat jullie liever niet met Judith Osborn en Quote in een zin genoemd willen worden kan ik best begrijpen, maar bekijk het dan ook van de positieve kant. Ze vonden jullie wel de moeite waard en in modeland zegt dat redelijk veel! Dus vergeet die kinderachtige rechtszaak en stop al jullie energie liever in de nieuwe collectie.

 

Lees ook:Jort Kelder op sollicitatie bij Viktor en Rolf
Lees ook:Wat vinden we van Judith Osborn verkleed als Amy Winehouse?
Lees ook:Grazia PC Catwalk modeshow 2010 (filmpje)
Lees ook:Judith Osborn lanceert nieuwe tassencollectie
Lees ook:SUITSUPPLY en JORT KELDER bundelen krachten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Viktor & Rolf zijn boos

  1. Joris

    Jeetje heeft Judith anorexia ofzo?
    Maja wat ik wilde vragen; ik ga maandag shoppen in AMsterdam, nog leuke tips? Het liefst in of rond de kalverstraat, ik heb geen zin om ver te lopen ;)
    lxx

      /   Reply  / 
  2. Troy de Barbar

    Wat stel zukkels !…We are not impressed V&R…perhaps they have forgotten where they come from ?…After having seen
    one of them back stage ‘crying like a baby’ in front of the cameras because no one applauded after the show , I must confirm that what they lack in brains they must have as fashion designers !…LOL..GROW UP MEN! it will do no good to your very ‘fragile’ reputation !….:):):)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>