Clean and Simple: Paul Smith in Londen

Wat zou de London Fashion Week zijn zonder de Britse designer Paul Smith? De man die vrolijke gestreepte kleding hip maakte, heeft weer ‘ns een boy-ish getinte cvoorjaarsollectie voor de meisjes ontworpen. En ik moet eerlijk toegeven: I like.

En dat zegt een fashionista die diep in haar hart echt niet van shorts houdt…

Maar deze mannelijke shorts zijn perfect gesneden voor het vrouwelijke lichaam. Denk streepjes en bloemensprints op shorts die op je heupen hangen. Prop lekker noncha een blouse erbij in, marinablauw blazertje erover en klaar is kees. Inderdaad, het lijkt niet sexy, maar is het natuurlijk wel. Niets doet het zo goed als mannenkleding gemaakt voor vrouwen. Zelfs in een club. Echt waar.

Verder waren er fijne pakken te zien of wat dacht je van een kasjmier V-nek truitje met een mooie katoenen broek. Eenvoudig, maar elegant. Ik hou van deze ontwerper. Niet al teveel poespas, maar clean en simpele kledingstukken die kwaliteit uitstralen.

I really like.

(foto: marcio madeiro.vogue.com)

Lees ook:Hoe draag je shorts
Lees ook:Trendy uitgaanstip New York
Lees ook:Dress Men
Lees ook:Nieuw denimlabel: Rockford Mills
Lees ook:De perfecte zomerlotion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>