Vintage op stap

Iedereen heeft er wel eens last van: je gaat op reis en in het vliegtuig knapt je fles tonic waardoor je hele handtas een nat festijn wordt. Of je staat bij de bagagebelt en je herkent je koffer niet meer omdat er nog 150 andere reizigers zijn met hetzelfde exemplaar.

No longer! Samsonite heeft een vintage lijn op de markt gebracht, waardoor je deze problemen niet meer hebt. Een fijn extraatje is de hippe vintage look van de bagage. Met als uitschieter deze beautycase.

Goedkoop is ‘ie niet. 300 euri moet je ervoor dokken. Maar dan reis je natuurlijk wel in stijl. Ook zijn de tassen volgens de Starstyle stevig en licht. Mooi, want als ik aan een ding een hekel heb is het wel om met loodzware reistassen te sjouwen in de vakantie.

Meer weten? Check www.samsonite.com

Lees ook:Modieus op reis
Lees ook:Rol als een celeb het vliegtuig uit
Lees ook:In de mode: Georganiseerd op reis
Lees ook:Prima Ballerina’s: De London Sole
Lees ook:Nieuwe webshop: Vintage Enzo

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vintage op stap

  1. Renaat

    Wow! Hebben!

      /   Reply  / 
  2. Arthur

    300 euri ?? In New York koop je ‘m voor 315 USD, dat is nu slechts 205 euri. Als je dan ook nog de spinner erbij koopt (55 cm) welke 725 USD kost (471 euri), kun je een deal maken en heb je de komplete set (plus een gratis kofferweger en doorzichtig tasje met doorzichtige flesjes) 564 euro !!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>