The devil wears Prada op de rode loper

De hele modewereld heeft er reikhalzend naar uitgekeken en nu kunnen eindelijk alle Amerikanen ‘m vanaf morgen zien: The Devil wears Prada. Vanavond is de premiere in New York. De grote vraag is natuurlijk wat de hoofdrolspelers Meryl Streep en Anne Hathaway zullen dragen op de rode loper?

The Guardian doet een dappere poging om het te voorspellen.

Laten we beginnen met Meryl Streep die de rol vertolkt van de kwaadaardige Vogue-hoofdredactrice Miranda Priestly. Zal ze net als de-vrouw-waarop-haar-personage-is-gebaseerd- Anna-Wintour, Prada dragen of zal ze toch voor iets anders kiezen? In het verleden opteerde Meryl nogal vaak voor Valentino. Dus het zit er dik in dat ze toch weer zo’n italiaans japonnetje draagt.

Anne Hathaway staat bekend om haar voorliefde voor Marc Jacobs jurken. Saillant detail is dat Prada haar al verschillende samples heeft gestuurd en haar maar al te graag in Prada kleding zouden willen steken. Ik was nog verbaasder toen ik las dat de firma de titel van het boek nogal als een compliment opgevat en zelfs verscheidene kledingstukken en accesoires voor de film heeft verstrekt. Zal wel in het kader zijn dat je geen publicitet genoeg kunt hebben…Dus waarschijnlijk huppelt Anne H rustig in een Prada de rode loper op.

En Anna Wintour? Die is er niet. Het schijnt dat ze de film al heeft gezien tijdens een VIP-screening. Jaha, daar vallen we allemaal van onze stoelen. Mrs. Wintour heeft de film gezien. Jammer genoeg wilde ze toen niet met Meryl Streep op de foto. Was zeker iets te confronterend voor d’r.

Maar moet je raden wat ze droeg? Juist. Prada. En opeens vermoed ik dat Anna Wintour stiekem toch, al is het misschien maar een heel klein beetje, humor heeft. Een waar duiveltje in een doosje…

Lees ook:De devil veilt Prada
Lees ook:De duivel draagt Prada op het witte doek
Lees ook:De mooiste jurken van de Oscars 2012
Lees ook:Penélope Cruz gast-hoofdredacteur Franse Vogue
Lees ook:De opvallendste verkleedtruc in 2007

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “The devil wears Prada op de rode loper

  1. Lisette

    Wanneer komt the devil wears prada in Nederland in de Bioscoop, toch niet echt pas in oktober??

    ik kijk er al naar uit…. ;-)

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    @lisette. daar ben ik zelf ook nieuwsgierig naar. ik zoek het vandaag voor je uit!

      /   Reply  / 
  3. Iris

    Oké, ik moet als HUGE Meryl Streep fan (ben zelf actrice, heb al dr films en heb haar vorig jaar ontmoet na een toneelstuk in London) ff reageren natuurlijk! Ja… het duurt nog heeeeel lang voordat DWP hier te zien is. Voor de mensen die niet kunnen wachten: lees Lauren Weisberger’s The Devil Wears Prada (in t Engels het leukst). Een heeeerlijk boek dat je niet neer kunt leggen.
    BTW Meryl’s karakter Miranda Priestley is NIET gebasseerd op Vogue’s Anna Wintour: dat is verzonnen door de pers. Kijk eens op http://www.meryl-streep.de (aanrader!) voor foto’s van de film, de premiere (ze was met haar drie dochters die zo’n beetje exacte kopieën van haar zijn… geen idee wat ze aan had, maar ze is idd een Valentino aanhanger and it looks like it..) en videos!
    p.s. Meryl word morgen 57… ongelooflijk goed dat ze er nog uit ziet. Ik heb haar dus écht gezien en het is waar wat ze zeggen over haar huid… enorm strak van nature. Achja, sommige mensen! haha xxx

      /   Reply  / 
  4. catherine (from america)

    ik ben zelf amerikaans en heb de film al gezien..het is heel leuk!!! het maakt de modewereld een beetje belachelijk..dat is wel leuk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>