Zeg eens A-symetrisch

A-symetrische jurken staan al overal in de bladen. De celebs betrappen we met enige regelmaat op het dragen van zo’n jurk, en ook in de modereportages zien we vaak dit modelletje terug. We kunnen rustig constateren dat dit dus een van de meest essentiele jurkentrends is van dit seizoen. De site www.net-a-porter.com (die ontzettend fijne site met die ontzettende dure kleding) heeft pas allemaal jurkjes binnengekregen waar ik nogal hebberig van word.

Neem bijvoorbeeld deze van Chloe. Ik weet het, sowieso al een merk die to-die-for is. Zwart, met een strik en zo ladylike. Je kan al voorstellen hier op een zwoele zomeravond hierin over de dansvloer te zwieren. Een nadeel: je betaalt er een dikke 1500 euro voor.

Gelukkig zijn er overal rip-offs te vinden in de winkels. Denk onder meer aan een Mango. Want zeg nu zelf, ieder meisje wil toch wel zo’n jurkje?

Lees ook:Topshop versus Chloe
Lees ook:En d’r zijn weer eens lekker hipperdepip t-shirts
Lees ook:Chloé tassen voor een prikkie
Lees ook:Bloemenshow bij Macy’s
Lees ook:De perfecte winterjas

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Zeg eens A-symetrisch

  1. Renaat

    Hier word ik heel hebberig van! Gelukkig heb ik nog een zwart a-symetrisch jurkje hangen maar deze zijn zo mooi!

      /   Reply  / 
  2. melissa

    Ik heb nog n a-symmetrisch jurkje hangen met allemaal vrolijke kleurtjes… vooruit ik probeer het er nog één zomer mee te doen, maar stiekem wil ik deze zwarte!

      /   Reply  / 
  3. Nadine

    ik heb geen a-symetrische jurkjes. Maar nu wil ik een! het moet er uitzien als dit zwarte jurkje, maar het moet goedkoper zijn!

      /   Reply  / 
  4. melissa

    Ik denk: Zara??? Ga direct kijken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>