Mariska Hulscher is looking good

Mariska Hulscher werd als tv-presentatrice uit het modeprogramma Looking good gekickt, maar dat betekent niet dat Mariska de mode vaarwel heeft gezegd. Integendeel: ze heeft samen met de jonge couturier Marlon een hele collectie Women Business Wear ontworpen. Schijnt voor jonge, zakelijke vrouwen te zijn die een beetje makkelijke kleding willen dragen. Klinkt erger dan het is.

De kledingstukken zijn namelijk makkelijk met elkaar te combineren en je kunt het op meerdere manieren dragen. Zo kan je een rokje ‘s avonds een split geven of het veranderen in een mini-rok.

Ehm ja, dat vind iedere vrouw handig. En je hoeft je op je vrijmibo-borrel niet druk te maken over je saaie werkoutfit. Nee, even de rok omtoveren naar mini-formaat en opeens ben je de hotste babe van het kantoor.

Aanstaande donderdag wordt de collectie van Mariska en Marlon gepresenteerd in de Rotterdamse club Jacky. Waar het te koop komt, is nog niet bekend.

Lees ook:Modevisie: Jurk met split
Lees ook:Mariska van Kolck zonder slipje naar première Hij gelooft in mij
Lees ook:Kleding voor feestdagen
Lees ook:De Boot-Bag: een alternatief voor de handtas
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Mariska Hulscher

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Mariska Hulscher is looking good

  1. Liz

    Ik weet eigenlijk niet of ik hier nu om sta te springen, ik ben niet zo dol op Maris. Maar op zich zag ik ergens wel een foto van een witte trench coat, die vond ik wel weer mooi.

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    Ook ik ben niet Mariska’s biggest fan, maar deze ontwerpen spraken me wel aan. Vrouwelijk en elegant. Zodra ik morgen of vrijdag meer foto’s vind, zet ik ze op deze site!

      /   Reply  / 
  3. petra

    Het lijkt me leuk de kleding van Mariska en Marlon een keer te bekijken. Is er een site waar ik deze op kan vinden?

      /   Reply  / 
  4. Danielle

    Ik heb ook net gekeken, maar tot nu toe kan ik nog geen website vinden waar hun kleding wordt gepresenteerd. Maar ik doe morgen een mail de deur uit, dus ik hoop je morgenavond of woensdag meer te vertellen!

      /   Reply  / 
  5. Danielle

    Petra, over Women Business Wear: je kan contact opnemen met de ontwerper Marlon Borgshot op http://www.marlonborgschot.nl. Ik stuur ‘em sowieso een mail met waar de kleing te koop komt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>