Surfend shoppen

Ikzelf ben er al een tijdje aan verslaafd, en nu begint het echt grootse vormen aan te nemen: webwinkelen of shoppen op het internet. Ook het blad Cosmopolitan Shopping heeft twee pagina’s gewijd aan dit fenomeen. Het artikel is gevuld met allerlei leuke weetjes en goede sites. Dus zelfs voor niet-modefreaks is het excuus ‘ik heb geen tijd om te winkelen’ hierdoor overbodig.

De eerste site die het blad aandraagt is: www.net-a-porter.com. Ik bezoek ‘em zelf ook regelmatig om me te verlekkeren aan Burberry tassen, Marc Jacobs kleding en jurkjes van Chanel. Wie, net als ik , niet zoveel geld in kas heeft: er is ook nog een link sale. En anders kun je inspiratie opdoen. Koop je die rip-offs later toch gewoon bij de H&M?

De tweede is van Judith Osborn. www.judithosbornoriginals.nl. U weet wet die miljonairsvrouw die kleding met een knipoog ontwerpt. Een t-shirt met de tekst ‘the only way is up’ is natuurlijk erg leuk. Verder kun je haar recente modeshows bekijken, kleding aanschaffen (zij heeft ook een link sale) en het is handig met betalen.

Wil je wel weer eens wat andere beautyproducten. www.beautyaddict.nl Ga daar naar toe voor sprekende namen als Femme Fatale, Pearls of Zanzibar of Mama Coco’s.

Zelf wilde ik nog www.netalsindefilm.nl toevoegen. Denk roze twinklestar badjassen, brutale kleding van onder meer Fuck the Fahion, Kultivate en Abercrombie&Fitch. Betalen gaat snel en gemakkelijk en de levertijden zijn kort.

Als laatste heb ik nog www.spicolli.smugmug.com voor jullie in de aanbieding. De Nederlandse eigenaar woont in Amerika waar ze hippe Amerikaanse merken voor een normale prijs inkoopt. De collectie is uitgebreid (Ralph Lauren, Paul Frank enzovoorts) en het bestellen is easy.

Dus mensen have fun. Het is zo makkelijk als wat.

Lees ook:Nederlandse vrouw gek op sale shoppen
Lees ook:Zie hier; een poedelnaakte Tom Ford
Lees ook:Coco Keira
Lees ook:Fashion talk: Chanels uitspraken zijn al even klassiek als haar mode
Lees ook:Om nu al naar uit te kijken: een nieuwe film over Coco Chanel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Surfend shoppen

  1. Sjan Verhoeven

    Leuke tips… ik heb er ook nog eentje: freshcotton.nl – daar vind je shirtjes met grappige opdrukken. En op ebay zijn ook leuke dingen te vinden (als je geluk hebt…)! groetjes Sjan

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    Dat zijn ook goede tips! Hartelijk bedankt. Ik heb net even de site van freshcotton bezocht en die hebben inderdaad geinige shirtjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>