Halle(luja) Versace

Versace heeft het model voor de nieuwe lente en zomer- collecties van dit jaar bekend gemaakt. Actrice Halle Berry mag dit maal voor het modehuis aan de slag. Niet geheel onverwacht, want de actrice staat bekend vanwege haar gevoel voor mode. Zowel op de rode loper als in het dagelijks leven ziet Berry er altijd stylish verantwoord uit. Berry zelf reageert heel verantwoord:

“Ik voel me vereerd het modehuis van Versace te vertegenwoordigen. Ik geniet ervan mezelf te uiten via de kleding die ik draag en Versace helpt me daarbij met stijl en gratie.” Toe maar. Normaliter staat Versace niet bekend vanwege de stijl en gratie. Het heeft eerder een ordinar imago, maar dat kan ‘em aan mij liggen. Wie weet denken jullie daar anders over.

In ieder geval is Halle’s campagne geschoten door de beroemde glamourmodefotograaf Mario Testino. Dus dat zal ongetwijfeld mooie plaatjes opleveren.

Eerder werden Madonna en Demi Moore als modellen voor Versace ingehuurd. Zo was Demi te zien in een gorgeous zonnebrillencampagne. Bloedmooi, maar niet handig. Versace mocht namelijk de foto’s niet gebruiken voor reclamedisplays in winkels. Daar wilde La Moore ook nog geld voor. Veel geld. En dus moest alles teruggehaald worden en een nieuwe campagne werd ad-hoc in elkaar gezet. Zo vertelde mij een verkoper in een chique zonnenbrillenwinkel.

Die beroemdheden ook altijd! Modellen zijn handiger. Wat vinden jullie?

Lees ook:Demi voor L’oreal
Lees ook:Demi Moore siert 3 covers V magazine
Lees ook:Rachel Weisz is het nieuwste gezicht van Burberry
Lees ook:Ashton Kutcher doet het met Alessandra Ambrosio
Lees ook:Georgia Jagger voor Versace

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>