Tom Ford opent zijn eigen flagshipstore..

Nog even geduld, maar begin november is het zover: dan opent Tom Ford zijn eigen Flagshipstore. Om precies te zijn, op de chique straat Madison Avenue 845 in New York. Je kan als fashionista niet vroeg genoeg weten wanneer je een weekendtrip naar New York moet boeken, en wáár je naar toe moet. Een goede voorbereiding is het halve werk. Shoppen is al vermoeiend genoeg.

Want er valt straks wat te graaien. De voormalige Gucci- boy gaat hiervoor zelfs zijn accesoires lijn uitbreiden. Dat houdt in dat we eind dit jaar met een Tom Ford tas en schoenen kunnen rondlopen. Staat al mooi bij de Ford-zonnebril. Stel je voor, vele vierkante meters alleen maar gevuld met spullen, ontworpen door Tom Ford.Dat is nog beter dan het eten van de allerbeste chocola.

En fijn nieuws voor de vriendjes van de fashionista’s: de nieuwe herenkledinglijn hangt ook in de superstore. Kunnen de mannen niet zeuren dat ‘ze niets aan de winkel vinden’. Nu maar hopen dat Tom ziet dat de meisjes zich ook graag in Ford-kleding willen hullen. Maar dat is slechts een kwestie van tijd.

bron: www.vogue.com

Lees ook:Ontwerper Tom Ford (51) is vader geworden
Lees ook:Make up met Tom Ford deel 2
Lees ook:Tom Ford: De modewereld draait om bitches
Lees ook:Kim Feenstra in de war van modellendieet
Lees ook:Tom Ford is back in business

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>