Lily Cole heeft genoeg van modellenwerk

lily-coleTopmodel Lily Cole leeft de droom van vele jonge meiden. Ze loopt mee in modeshows van de grote labels, is met grote regelmaat in bladen als Vogue te zien en is momenteel het gezicht van Rimmel make up.

Toch liet het roodharige model onlangs weten haar buik vol te hebben van modellenwerk. Lily Cole gaf aan dat ze geen zin meer had om producten aan te prijzen voor geld. In plaats daarvan wil ze zich richten op haar acteercarrière.

‘Ik zou graag willen acteren en minderen modellenwerk willen doen. Ik wil het acteren niet zien als iets dat ik slechts zo nu en dan doe. Ik ben jaren model geweest en ik heb het gevoel dat ik er alles uit heb gehaald wat ik eruit moest halen. Nu ben ik klaar voor nieuwe dingen’, aldus Lily Cole.

Het topmodel heeft al enkele films op haar naam staan. Zo maakte ze haar acteerdebuut in de film St Trinian’s en speelde ze met Heath Ledger in The Imaginarium of Doctor Pamassus. Momenteel houdt ze zich bezig met twee nieuwe film Phantasmagoria: The Vsion of Lewis Caroll en There Be Dragons.

Bron foto: EMPICS

Lees ook:Model Lily Cole in Snow White & the Huntsman
Lees ook:Erin Wasson beleeft acteerdebuut in Abraham Lincoln Vampire Hunter
Lees ook:Lily Cole gaat op zoek naar nieuw topmodel
Lees ook:Doutzen Kroes trots op acteerdebuut
Lees ook:Smart Lily

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>