Ai ai Helena Christensen

Ja lieve mensen, ik ben er weer. Terug van vakantie en dankbaar dat mijn medefashionista Melissa Truijens het roer even heeft overgenomen. Neemt niet weg dat ik me gelijk weer druk maak. Ja, de holiday relaxation duurt bij mij nooit lang. Dit maal verbaas ik me weer over het model-ook-best-wel-succesvol-als-fotografe Helena Christensen. Die stond weer garant voor een paar tergende uitspraken.

Ik las op de site van de Britse Vogue dat mevrouw het niet altijd even prettig vindt dat haar dierbare vintage ontdekkingen, die in New York based winkel Butik hangen, verkocht worden.

Huh? Ik bedoel, Helena zoekt zich natuurlijk helemaal de tering naar allerlei vintage kleding, hangt ze in een winkel en dan vindt ze het ook nog raar dat die dingen daadwerkelijk verkocht worden? Hallo? Ieder modebewust meisje weet dat een kleding vintagestuk verrekt moeilijk te vinden is. Iedereen aast er -verdorie- op. En tenzij je een stylist bent met goede connecties, is het zoeken, zoeken, zoeken. Als het dan ook nog eens door iemand als een trendsetter als Helena C. bij elkaar is gesnuffeld…Natuurlijk wordt het verkocht.

Kennelijk heeft Helena het daar nogal moeilijk mee en moet haar Deense mede-shop eigenaar van Butik Leif Sigersen d’r geregeld opvangen. Ten eerste moet die haar het slechte nieuws vertellen dat er alweeeeeeeer iets is verkocht. En ten tweede roept dat bij hen beide een hoog ooooh-gehalte op. Vervolgens zijn beide Denen in mineursteming.

Lieve Helena, als je er zo over denkt…Doe net als die andere vintage koninginnen, Sienna Miller en Kate Moss. Begin geen winkel, hou die vintage dingen lekker voor jezelf en fotografeer lekker door. Bespaart je heel veel sombere avonden.

Mocht je het er niet mee eens zijn, pech. Tot dan kopen die andere fashionista;s gewoon je winkel leeg. Wees dan dankbaar. Please, en hou op met somberen.

Lees ook:Designer kinderkleding voor het goede doel
Lees ook:Nieuwe winkel met vintage en nieuw in Haarlem
Lees ook:Gespot: vintage winkel Rosa Rosas in Amsterdam
Lees ook:Helena Christensen in lingerie van Agent Provocateur
Lees ook:Lang leve de shopgirl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>