Model zijn is best moeilijk

Nu ik weer even moet wachten tot het volgende seizoen van America’s Next Topmodel wordt uitgezonden, vermaak ik me maar met de weblog van een van de modellen uit seizoen 1, Elyse Sewell. Die lucht haar hart op www.elysesewell.livejournal.com. Vandaag kon ik lezen dat mevrouw niet he-le-maal blij was over ANTM. Want wat gebeurde er?

Elyse ging d’r vriendje verrassen die in de Amerikaanse stad Portland woont, en in het vliegtuig kreeg ze de volgende beelden op de TV voorgeschoteld:

‘I had to endure the pain of an epic long-haul flight and the psychological trauma of seeing people around me watch freaking America’s Next Top Model Cycle 1 on the seatbacks in front of them’

Ik vraag me af warom Elyse dit toch zo verschrikkelijk vond. Ok, ze heeft niet gewonnen, maar werd wel mooi tweede. Ja, er werd geroepen dat ze anorexia had. Maar kom op, het waren allemaal valse modellen bij elkaar die het niet konden uitstaan als er iemand niet een kilo, maar zelfs vijf kilo lichter was. En tja, de andere modelletjes vonden d’r arrogant. Ja, de vrouw volgde dan ook een of andere universitaire opleiding. Niks om je voor je te schamen. Daarbij is Elyse zo’n beetje de enige van seizoen 1 die er echt een fatsoenlijk modellencontract heeft uitgesleept.

Als ik Elyse was geweest, zou ik gewoon in mijn fabuleuze kleding en door het vliegtuig zijn gehuppeld. Dus wie weet waarom Elyse zo verlegen is, mag het mij vertellen. Want ik ben totaal clueless. Ik snap het gewoon niet.

Lees ook:Badpak dat je 5 kilo lichter doet lijken
Lees ook:Plus-size modellen centraal in nieuwe seizoen America’s Next Top Model
Lees ook:America’s Next Top Model komt met All Star seizoen
Lees ook:Plus-size winnares America’s Next Top Model uit de kleren
Lees ook:America’s Next Top Model poster vol photoshopmissers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Model zijn is best moeilijk

  1. Liz

    Was het niet het zogenaamde ‘dikkere’ model dat toen won? Die met die bruine haren die een ‘probleem met haar buikje’had? Ben ff d’r naam kwijt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>