Deutschland’s next topmodel

Lena Gerke (zie foto) is de eerste winnares van Germany’s next topmodel. Noem me maar een licht gestoorde modefreak, maar ik ben zo erg dat ik afgelopen tijd ook dit programma heb gevolgd. Juist, de Duitse versie van Amerika’s Next topmodel. Alleen werkte nu topmodel Heidi Klum, in plaats van Tyra Banks mee aan de show. En Heidi deed dat niet altijd even slim.

Want herinneren sommige mensen zich nog dat Heidi en de rest van de jury een model naar huis stuurden omdat ze het meisje te dik vonden? Het veroorzaakte een rel waar zelfs in ons land discussies over oplaaiden. Veel mensen zetten vraagtekens bij Heidi’s uitspraken en vroegen zich af of deze wel zo ethisch verantwoord waren.

Maar ja, het gros van de overgebleven modellen-in-spé schreven een brief waarin ze zoiets zeiden dat ze helemaal niet onder druk waren gezet om af te vallen. En Heidi, die bood min of meer excuses aan, om er snel aan toe te voegen dat het er nu eenmaal zo aan toe gaat in de modewereld.

Na het bedaren van de rel ging de achttienjarige winnares Lena Gerke er met de hoofdprijs vandoor. Waarschijnlijk omdat ze grote gelijkenis met Heidi Klum vertoont. Dus naar mijn mening hebben ze gewoon lekker op safe gespeeld. Maar zo gaat het er kennelijk nu eenmaal aan toe in de modewereld.

(bron: www.vogue.com)

Lees ook:Heidi Klum plaatst dagelijkse outfitfoto’s op haar eigen website
Lees ook:Heidi Klum lanceert eigen lingerielijn Heidi Klum intimates
Lees ook:Kerst bij de sterren
Lees ook:Model Heidi Klum krijgt rol in Desperate Housewifes
Lees ook:Heidi Klum zonder make-up

1 Reacties // Reageer

One thought on “Deutschland’s next topmodel

  1. Dian

    Waar vond je dat op internet?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>