A Single Man van Tom Ford nu op DVD

A Single ManA Single Man, de film waarmee mode-ontwerper Tom Ford zijn regiedebuut maakte, is sinds deze week op DVD verkrijgbaar. Zeker voor mode-liefhebbers is de film een aanrader. Niet omdat er nu zoveel bijzondere creaties voorbij komen, maar omdat uit iedere scene blijkt dat de film gemaakt is door iemand die weet hoe hij een prachtig beeld neer moet zetten. Zo goed als zijn collecties voor Gucci waren, zo prachtig geregisseerd is A Single Man.

Het verhaal, gespeeld door hoofdrolspelers Colin Firth en Julianne Moore, is gebaseerd op de roman van Christopher Isherwood uit 1964. Het draait om een alleenstaande homoseksuele man, die – na het overlijden van zijn vriend – speelt met de gedachte om zelfmoord te plegen. Een vrolijke film is het dus niet. Wel is A Single Man emotioneel, romantisch en prachtig vertaald naar het witte doek.

A Single Man is nu op DVD en Blu-Ray verkrijgbaar.

Bekijk hieronder de trailer van deze film.

Lees ook:Meet Ken!
Lees ook:Win Sex and the City 2 op Blu-ray!!
Lees ook:MOËT introduceert Sex and the City champagne
Lees ook:Doutzen Kroes trots op acteerdebuut
Lees ook:Ontwerpster maakt speciale Sex and the City fles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>