H&M LANCEERT ULTIEME fashion CLUB

H&M lanceert op 31 maart de leukste fashion club van Nederland: de H&M Club. Fans kunnen via een simpel sms’je lid worden en vanaf dat moment punten sparen bij elke H&M-aankoop die zij doen -in de winkel én online. Met deze punten kunnen flinke kortingen worden gespaard, maar H&M Club leden kunnen hiermee ook toegang krijgen tot de fantastische designerevents in New York of Parijs, aanwezig zijn bij fotoshoots voor H&M campagnes van topmodellen op tropische locaties, of rondleidingen krijgen in productielanden.

H&M Club is een digitale klantenkaart en wordt in de H&M-app geplaatst. Voor elke uitgegeven euro wordt 1 punt gespaard. De punten kunnen worden ingewisseld voor aanbiedingen die wekelijks veranderen en die alleen gelden voor H&M Club leden.

Uniek aan H&M Club is dat leden hun punten ook kunnen inruilen voor toegang tot exclusieve en speciale events in binnen- en buitenland. Omdat H&M internationaal opereert, zijn de meest fantastische ervaringen mogelijk te maken voor H&M Club-leden. Sportfans kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een persoonlijke tennisclinic van Thomas Berdych in Zweden, en fashionista’s kunnen sparen voor exclusieve toegang tot het lanceringsfeest van de volgende gastdesigner van H&M en als eerste ter wereld tussen de internationale celebs de designercollectie shoppen.

Voor wie zich afvraagt hoe de kleding van H&M wordt ontworpen, is er ook goed nieuws. Vanaf de lanceringsdatum kunnen leden sparen voor een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Stockholm, inclusief een rondleiding langs alle designafdelingen van H&M’s hoofdkantoor.

Lees ook:Dé manieren om te besparen op fashion
Lees ook:ROY DONDERS ONTWERPT JUICHPAK EXCLUSIEF VOOR JUMBO
Lees ook:Modeblogger krijgt eigen collectie bij H&M
Lees ook:ST. studio en Catawiki slaan handen ineen met character pieces veiling voor Het Leger des Heils
Lees ook:Pig & Hen verovert de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>