Sylvie en Rafael van der Vaart na tien jaar uit elkaar

Sylvie (34) en Rafael van der Vaart (29) gaan scheiden. Het glamourkoppel bevestigde het nieuws op nieuwjaarsdag aan de Duitse krant Bild.

“We zijn helaas met de tijd uit elkaar gegroeid. Het was een geleidelijk proces dat niet meer viel te stoppen. Het klinkt misschien raar, maar we houden nog wel van elkaar en respecteren elkaar”, aldus Sylvie tegen de krant. Ook Rafael reageerde:”Ik ben erg verdrietig dat het niet meer werkt tussen ons.”

Het huwelijk van de twee zou al zeker sinds de zomer onder spanning staan, maar het stel zou op het juiste moment wachten om het nieuws naar buiten te brengen. Op oudejaarsavond zou de bom zijn gebarsten toen Rafael op een feestje bij hen thuis tijdens een ruzie Sylvie voor de ogen van de gasten een klap verkocht, zo meldt De Telegraaf. “Het was heel dom van me. Ik ben een idioot. Het spijt me zeer. Dit had nooit mogen gebeuren”, aldus Rafael tegen Bild.

Sylvie blijft samen met hun zoontje Damian voorlopig in hun nieuw ingerichte appartement in Hamburg wonen. Rafael vliegt eerst met zijn club Hamburger SV naar Abu Dhabi voor een trainingskamp. Hij gaat volgens Bild bij terugkomst op zoek naar nieuwe woonruimte.

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis kregen in 2003 een relatie en trouwden in 2005.

Bron: de Telegraaf

Lees ook:Sylvie van der Vaart gebruikt body double voor Hunkemoller video
Lees ook:Trouwjurk Sylvie van der Vaart te zien in mode-expositie
Lees ook:Sylvie toont billen op vakantie in Saint Tropez
Lees ook:Sylvie van der Vaart verklapt lingeriegeheimen
Lees ook:Sylvie van der Vaart gastredacteur Grazia 5 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>