Material Girl collectie Madonna te koop in Nederland

Material Girl, de kledinglijn van Madonna en haar dochter Lourdes, is bij ons al veel in het nieuws geweest, maar nu dan ook eindelijk in Nederland te koop. De lijn, vernoemd naar Madonna’s jaren ’80 hit, kent een mix van verschillende trends; van gekke prints, oversized sweaters, metallic broeken, leren jasjes tot kant en studs.

De items hebben een absoluut rock glam gevoel. Niet voor niets waren stoere meiden als Kelly Osbourna en Taylor Momsen eerder het gezicht van de lijn. Het nieuwste Material Girl model is Georgia May Jagger, dochter van rocklegende Mick Jagger.

Houd jij wel van een beetje rock chic? Shop de nieuwste Material Girl collectie dan nu online en kom alles te weten over Madonna & Lourdes en hun collectie. Online fashion retailer OTTO verkoopt de collectie exclusief in Nederland.

Lees ook:Taylor Momsen in naaktvideo
Lees ook:Leighton Meester in Missoni voorjaarscampagne
Lees ook:Georgia May Jagger in Chinese Vogue
Lees ook:Dochter Mick Jagger gezicht Versace
Lees ook:Sylvia Geersen model voor nieuwe schoenenlijn Madden Girl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Material Girl collectie Madonna te koop in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>