Tina Turner bij Armani Prive modeshow in Parijs

armani2Maandagavond werd de haute couture show van Armani Prive gehouden in Parijs. Daarbij waren onder andere zangeres Tina Turner en actrice Anne Hathaway van de partij.

Tina Turner bleek erg onder de indruk van de show: ‘Het was geweldig. Ik kan niet wachten tot ik in sommige van de outfits het podium op kan.’

De modeshow was afgelopen week al veelbesproken en dat was niet vanwege de collectie. Er bleek een ruzie te zijn tussen Giorgio Armani en Christian Dior. Omdat Christian Dior een show wilde geven op ongeveer hetzelfde tijdstip als Armani, moest Giorgio Armani zijn show uiteindelijk anderhalf uur verzetten. De Italiaanse ontwerper viel daarom uit naar Christian Dior en zei dat het modehuis ‘gebrek aan respect’ had.

Afgelopen jaar had Giorgio Armani ook al ruzie met Dolce & Gabbana. Hij beschuldigde de ontwerpers er toen van dat zij een van zijn broek-ontwerpen hadden nagemaakt.

Bron foto: lipstickalley.com

Lees ook:Patricia van der Vliet in beautycampagne Giorgio Armani
Lees ook:Giorgio Armani gaat zeilkleding ontwerpen
Lees ook:Giorgio Armani presenteert Vespa 946 Emporio Armani
Lees ook:Nu ook bellen met Armani
Lees ook:Cate Blanchett gezicht nieuwe Giorgio Armani parfum ‘Si’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>