Gepimpte Eastpak tassen voor het glazen huis

Vanmorgen ging 3FM Serious Request weer van start. Drie dj’s leven zes dagen lang in het glazen huis om geld in te zamelen voor vluchtelingen. ( het glazen huis is overigens ooit opgezet als marketing-gig voor (opkomende) dj’s en hun programma’s. De goede doelen kwamen de vergadering erna pas te sprake) Serious Request is ieder jaar weer een hele happening, net als de bijbehorende veiling op E-bay. Gesigneerde artikelen van bekende (inter)nationale sterren worden geveild. Bastiaan van Schaik, Fokke en Sukke tekenaar Jean-Marc van Tol (RGvT), De Jeugd van Tegenwoordig, Lola en Xandra Brood en BNN bewerkten een EASTPAK tas.

Bas heeft zijn uiterste best gedaan met als resultaat deze kleurrijke en vrolijke Eastpak. De Jeugd van Tegenwoordig daarentegen, heeft er iets minder tijd in gestoken. Wie wil deze tassen nou hebben?

Lees ook:Eastpak presenteert artist studio 2013
Lees ook:Rick Owens maakt stikselloze tassen voor Eastpak
Lees ook:De jeugd van tegenwoordig kleedt Anouk
Lees ook:Magna Plaza opent na complete make-over
Lees ook:Eastpak x amen studio collectie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gepimpte Eastpak tassen voor het glazen huis

  1. Roos

    Het is het glazen huis en niet het glanzen huis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>