Eerste collectie Victoria Beckham nu al bijna uitverkocht

 

 

 

De nieuwe collectie van Victoria Beckham is met stip het meest besproken modenieuws van de afgelopen week(en). Eerst was iedereen laaiend enthousiast over haar korte (promotie)filmpje, vervolgens viel iedereen over haar heen omdat ze toch wel héél erg veel hulp had gekregen van bevriende ontwerper Roland Mouret ( zijn signatuur is duidelijk zichtbaar) en nu blijkt ook nog eens dat haar collectie mega populair is. Victoria is all over zullen we maar zeggen.

 

 

 

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de jurkjes van Vicky zo snel de winkels uit zouden vliegen. Haar carriere als designer is al vaker misgelopen en de jurkjes zijn toch behoorlijk aan de prijzige kant en als je moet kiezen tussen een Chanel of een Victoria? Maar goed, ze heeft het tegendeel bewezen want in bij warenhuis Selfridges in Engeland was haar collectie binnen één dag uitverkocht. Haar collectie ligt nu ook al bij Bergdorf Goodman in New York. Afgelopen vrijdag ging Victoria persoonlijk langs om een vroege levering van de lijn te presenteren aan een besloten publiek van 65 genodigden. En nu, nog geen week later, zijn de jurkjes al voor de helft verkocht. Nice job. In Februari is de wereldwijde lancering van de collectie.

Lees ook:Victoria Beckham gaat peperdure jurken ontwerpen
Lees ook:Victoria Beckham draagt platte schoenen
Lees ook:Victoria Beckham vernoemt tas naar dochter Harper
Lees ook:Parijs krijgt een Topshop
Lees ook:Victoria Beckham draagt harige slofjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>