Moroccanoil lanceert Texture line

moroccanoilMoroccanoil, de pionier en leider in luxe, professionele arganolie haarproducten, introduceert midden oktober een nieuwe collectie; Texture line. 3 producten ontwikkeld voor alle haar types, het resultaat is een ongedwongen, perfecte stijl – tastbaar haar met een langdurige en zorgeloze, warrige textuur.

Moroccanoil Beach Wave Mousse is een verbeterde versie van de klassieke zeezout spray. Met een innovatieve, zoutvrije arganolie formule, geeft deze mousse het haar een warrige textuur voor optimale styling controle – zonder het haar uit te drogen.

De delicate, ultra fijne Moroccanoil Dry Texture Spray wordt gekenmerkt door haar signature antioxidant rijke arganolie. Deze spray geeft langdurige textuur en volume aan alle haar types en zorgt voor die moeiteloos ongedane look.

Texture Clay is een innovatieve uniseks styling crème voor de vorming en modellering van een natuurlijke look met een sterke hold en een matte finish. De unieke en veelzijdige formule biedt genoeg speeltijd voordat de sterke hold de gewenste textuur opbouwt, en is geschikt voor zowel lange als korte stijlen.

De complete Moroccanoil Texture Line collectie is vanaf midden oktober 2016 verkrijgbaar.

Lees ook:Moroccanoil herlanceert collectie voor gekruld haar
Lees ook:Moroccanoil lanceert Thickening lotion
Lees ook:Moroccanoil lanceert feestdagen collecties
Lees ook:Droogshampoo voor donkere en lichte haartinten
Lees ook:Bumble and bumble introduceert Surf Infusion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>