HEMA start samenwerking met blogger Miss Lipgloss

HEMA Beauty en de invloedrijke Nederlandse blogger en vlogger Miss Lipgloss hebben de handen ineen geslagen. Samen gaan ze de komende maanden met inspirerende videocontent beauty tips geven op gebied van kleur, innovaties en de nieuwste beautyproducten. In eerste instantie maakt Miss Lipgloss vijf vlogs voor HEMA. Deze video’s zijn niet alleen op de kanalen van HEMA te zien, maar worden ook verspreid via de social media kanalen van Miss Lipgloss.

HEMA Beauty wil met de samenwerking met Miss Lipgloss via een andere weg de potentiële doelgroep bereiken en inspireren. Miss Lipgloss is een autoriteit op het gebied van beauty. Zij weet als geen ander wat het is om interessante content te ontwikkelen en hiermee haar volgers te inspireren. Naast inspiratie, tips en adviezen op het gebied van kleur, assortiment en innovaties, gaat Miss Lipgloss ook laten zien hoe makkelijk de producten te gebruiken zijn. Dit advies kan niet altijd worden gegeven in de winkels. Op deze manier wil HEMA met online-content de offline wereld versterken.

Cynthia Schultz van Miss Lipgloss: “Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe samenwerking met HEMA. Zelf ben ik al sinds ik me kan herinneren groot HEMA fan en daarnaast blog ik regelmatig over de beautyproducten, waar mijn lezeressen altijd enthousiast op reageren. De match is dus een hele vanzelfsprekende en juist daarom voelt het zo goed.”

Lees ook:Hema Beauty shops geopend in Amsterdam en Haarlem
Lees ook:Boektip: So Thijs, tips, tips en nog meer tips
Lees ook:POP UP STORE HEMA X FAB.
Lees ook:Hema introduceert 100 nieuwe kleuren nagellak
Lees ook:Nederlandse designer Anbasja Blanken & ITV Denim winnen Global Denim Awards 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>