MASTERPIECE introduceert NUDE PALETTES

Max Factor Masterpiece Cappuccino Nudes palette avondlook

Max Factor introduceert de NIEUWE Masterpiece Nude Palettes. Een collectie van drie prachtig samengestelde, universeel flatterende oogschaduwpaletten voor warme, koele en neutrale huidtinten. De 8 tinten in ieder palette zijn perfect om jouw ogen te accentueren en contouren. Ideaal om onmiskenbaar moderne, onberispelijke oogmake-up looks te creëren.

Rechtstreeks van de Lente/Zomer Fashionshows voor het seizoen van 2016 introduceerde Pat McGrath – Max Factor’s Global Creative Design Director – de ‘New Nudes’ trend. ‘New Nudes’ staat voor het definiëren van de ogen op een ongekende, nog niet eerder geziene manier. Het is de kunst van het creëren van subtiele contouren die voor een onberispelijk gepolijste oogopslag zorgen. Met de Max Factor Masterpiece Nude Palettes en de expertise van Max Factor’s uitgebreide netwerk van make-up artists, beschikken vrouwen vanaf nu over een oneindige variatie aan glamourous ogende smokey eyes of juist naturelle ‘nude looks’. Simpelweg door de onbegrensde mogelijkheden te benutten die de acht tinten op ieder Max Factor Masterpiece Nude Palette te bieden hebben.

Max Factor Masterpiece Nude Palette - Splodges ROSE TREND 1: GLOW
‘New Nudes’ Glow staat voor het geraffineerd spelen met licht, textuur en applicatietechnieken. Glow laat je sterke punten nóg beter uitkomen en accentueert de ogen zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. De licht reflecterende afwerking en opvallende accentkleuren zorgen voor een beeldschone gloed. Deze accenten ontstaan door het gebruikmaken van verschillende texturen en applicatietechnieken. Zoals het aanbrengen van de lichtste parelmoer tint uit de Max Factor Masterpiece Nude Palettes op de binnenste ooghoek; of het toevoegen van een druppeltje water aan een matte tint voor een mooie ‘dewy glow’. Door het spelen met zowel parelmoer als matte tinten, kun je met de verschillende paletten optimaal inspelen op deze Glow trend.

TREND 2: TONAL
Kleurharmonie is het sleutelwoord voor de ‘New Nudes’ Tonal trend. De Tonal trend staat voor het optimaal gebruiken van verschillende tinten. Tinten die harmonieus bij de huidskleur passen en op een natuurlijke, naadloze wijze kunnen worden gebruikt om je gezicht extra te definiëren. De nieuwe generatie Smokey Eyes wordt gedefinieerd door gedempte tinten en omfloerste vormen en structuren. Gebruik een natuurlijke schaduwtint – een fractie donkerder dan de huidskleur – van het Max Factor Masterpiece Nude Palette, om meer diepte en dimensie aan je ogen te geven. Doe dat door de oogschaduw in de arcadeboog en langs de onderste wimperrand aan te brengen. Vervaag de oogschaduw lichtjes voor een subtiel en toch indringend diffuus effect. De matte tinten van de Nude Palettes zijn perfect afgestemd op deze trend en versterken op een uiterst subtiele manier de oogcontouren. Waardoor je ogen beter dan ooit tot hun recht zullen komen.

Max Factor Masterpiece Nude palette Grouppackshot

DE NAAKTE WAARHEID OVER DE MASTERPIECE NUDE PALETTES
Tinten
Drie verschillende paletten, ontworpen om naadloos op iedere individuele huidtint aan te sluiten: warme tinten, koele tinten, neutrale tinten. Variërend van licht naar donker. Elk palette biedt optimale artistieke make-up vrijheid voor het creëren van een eindeloze variatie oogmake-up looks.
Definitie
De paletten bevatten een mix van matte en glanzende oogschaduws, waarmee de contouren van het oog kunnen worden geoptimaliseerd en geaccentueerd. Donkere tinten zorgen voor extra definitie door middel van subtiele contouring.
Samenstelling
Het zijdezacht gebakken poeder bevat een hoge concentratie aan parelachtige extracten en pigmenten, die zorgen voor een superieure kleurintensiteit en glans. De met huidverzorgende en verzachtende ingrediënten verrijkte formule staat garant voor gepolijste kleuren met staying power.

CREËER JE EIGEN GLAMOUR TRANSFORMATIE
Max Factor moedigt alle vrouwen aan om voor een glamourtransformatie te gaan, door verschillende looks te verkennen en jouw beauty & glamour potentie te ontketenen. Dankzij de Max Factor Masterpiece Nude Palettes zijn onberispelijke, gepolijste oogmake-up looks nu ook voor jou binnen handbereik! Dus omarm de ‘New Nudes’ trend en #MakeGlamourHappen.

De Max Factor Masterpiece Nude Palettes zijn vanaf april 2016 verkrijgbaar en hebben een adviesprijs van € 19,99.

Lees ook:DE MAX FACTOR VELVET MATTE LIPSTICK COLLECTIE VOOR EEN
Lees ook:Bobbi Brown lanceert Nectar & Nude collectie
Lees ook:De gouden driehoek van MaxFactor
Lees ook:Geef jouw beauty look een glamour-lift
Lees ook:Palette Mania

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>