Calvin Klein euphoria essence: nieuwe limited editions

Euphoria Essence Calvin Klein laat de sensualiteit van de iconische euphoria Calvin Klein geur op haar meest verleidelijke moment zien met een stralende fantasie, ondergedompeld in glanzende sensaties en glinsterende allure. Stralend en sensueel opent euphoria essence Calvin Klein met een krachtige levendigheid van sappige vruchten, zoals frambozen dat een hart van stralend exotische orchidee omhult. Weelderige accenten van kasjmierhout en witte chocolade  creëren een gelukzalig gevoel van ultieme luxe en plezier. Een fruitige bloemengeur top: framboos, roze peper, bramen hart: exotische orchidee, lelietje-van-dalen, puur jasmijn basis: kasjmierhout, patchouli, witte chocolade akkoord.

flacon/verpakking
Euphoria Essence Calvin Klein en euphoria essence for men Calvin Klein zijn een herinterpretatie van de originele euphoria Calvin Klein flacons met een verfrissende look, terwijl de originele sensuele silhouetten behouden worden. De flacons hebben de metallic schelp en metallic omhulsel van de originele euphoria geuren afgeworpen en zijn nu respectievelijk omhuld door amethist- en amberkleurig glazen flacons die een irriserrende glans met fuchsia-paarse en blauwgroene nuances. om het originele euphoria Calvin Klein palet te behouden, heeft de rechthoekige euphoria essence Calvin Klein dop een rijke paarse kleur, terwijl de euphoria essence for men Calvin Klein dop een metallic amber kleur heeft, voor een stralende finish.
de verpakkingen hebben een glanzende finish waardoor een holografisch spel van licht en kleur ontstaat, als nieuwe, levendige interpretatie van de klassieke euphoria Calvin Klein verpakkingen.

Euphoria Essence Calvin Klein
eau de parfum spray 100 ml € 89*
eau de parfum spray 50 ml € 68*
eau de parfum spray 30 ml € 49*

Lees ook:Marloes Horst sexy in Calvin Klein badmode campagne
Lees ook:Lara Stone voor CK Calvin Klein
Lees ook:Benetton lanceert United Dreams parfum voor heren
Lees ook:Calvin Klein komt met nieuwe lijn Black
Lees ook:Lara Stone in Calvin Klein voorjaarscampagne 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>